Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Arezzo

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Arezzo inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Arezzo miniguide

Hyrbil Arezzo
Biluthyrning Arezzo

Arezzo är huvudstad i provinsen Arezzo, med en befolkning på ca. 90.000 (2009). Arezzo tillhör regionen Toscana, ligger mot den norra delen av västra Italien. Arezzo är beläget på den östra regionen, ca 75 km sydost om Florens, och det är nästan lika stort avstånd mellan Medelhavet i väster och den adriatiska kusten i öster. Arezzo var en viktig stad av etruskerna, som styrde området mellan ca. 1200 och 550 f.Kr. Kr.

Det finns flera romerska sevärdheter i staden, förutom en medeltida stadens murar, torg och kyrkor. En av de mest kända torg är Piazza Grande och palats från 1300-talet och kyrkan Santa Maria della Pieve, som byggdes på 1100-talet. Många intressanta museer kan besökas, däribland en romersk museum, ett arkeologiskt museum och en smycken museum. Museum Casa de Vasari är huset i den italienska konstnären och historikern Giorgio Vasara som levde på 1500-talet.

Peretola Airport Florens och fastigheten är belägen ca. 90 km nordväst om Arezzo.