Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Rom Fiumicino Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Rom Fiumicino Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Rom Fiumicino Flygplats miniguide

Hyrbil Rom Fiumicino Flygplats

Biluthyrning Rom Fiumicino Flygplats

Leonardo da Vinci-flygplatsen Fiumicino (FCO) ligger 35 km utanför Rom i Fiumcino område.Det är den största flygplatsen i Italien. Det bästa sättet att få mellan flygplatsen och Rom är ett tåg som går varje halvtimme. Det finns också flera lokala tåget från Rom Fiumicino flygplats. Det är ett bra val för biluthyrning företag på flygplatsen. Dessa är Auto Europe, Avis, Europcar, Easycar, Budget, Hertz, Maggiore, Sixt, Thrifty Biluthyrning, Targa Hyra, Italien med bil och Locauto Rent.

Under 2008 besökte 35.226.351 passagerare Rom Fiumicino flygplats, som sätter den på listan över de 30 mest trafikerade flygplatserna i världen. Den viktigaste grunden för Air Alps, Alitalia och Blu-Express. Flygplatsen har fem terminaler, och det har varit igenom en stor renovering projekt sedan 1990-talet. En buss går varje 20 minuter mellan terminaler

Det är värt att kolla in Rom Fiumicino flygplats shoppingområde med ett imponerande urval av mer än 130 butiker. Många av de affärer som säljer italienska mode och italienska produkter designer. Urvalet av barer, kaféer och restauranger är bra i alla terminaler. Andra faciliteter inkluderar business center, bank, kapell och första hjälpen. Bygget gjordes arkeologiska utgrävningar som ledde dem som förekommit fem fartyg, inklusive Caligula stora fartyg. Dessa är nu utställda i ett museum på flygplatsen. Hilton Airport Hotel är ansluten till terminalerna och järnvägsstationen via en bro.

 

Svenska