Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Mantova

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Mantova inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Mantova miniguide

Hyrbil Mantova
Biluthyrning Mantova

Mantua är huvudstad i provinsen Mantova och år 2009 hade en befolkning på nästan 50 000 Provinsen tillhör regionen Lombardiet, som finns i den norra delen avItalien, och staden ligger ungefär i mitten av landet.Det är ca. 150 km till både nordväst och Milano till Venedig på östkusten. Mantova är belägen vid floden Mincio och det finns flera sjöar som omger staden.

Mantova är en gammal stad som fanns innan romarna erövrade den kring år 220 f.Kr. Kr, och den gamla staden har bevarat mycket av sin historiska karaktär. I början av 1300-talet tog över Gonzaga makt och förnyat en stor del av stadens arkitektur under århundraden och att de var anhängare av den konst och kultur. Gonzaga palatset anses vara en av de största och vackraste palats i Europa. Det arkeologiska museet är inrymt här och det är på displayen fresker och målningar av bland annat El Greco och Anthony van Dyck.

Verona Airport är en internationell flygplats belägen ca. 25 km norr om staden.