Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Saronno

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Saronno inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Saronno miniguide

Hyrbil Saronno
Biluthyrning Saronno

Saronno tillhör provinsen Varese som finns i regionen Lombardiet. Regionen ligger i norra delen av Italien och gränsar till den schweiziska gränsen och staden har en plats i regionens nordvästra hörn.Det är ca. 30 km till provinshuvudstaden Varese i norr och ca. 25 km till mode staden Milano i sydost.Gränsen till Schweiz är bara 20 km från Saronno som har en befolkning på nästan 40 000 (2009).

Det finns flera historiska sevärdheter i Saronno, och den äldsta kyrkan är S: t Franciskus av Assisi. Den nuvarande byggnaden uppfördes på 1400-talet, men den ursprungliga kyrkan uppfördes på samma plats före 1100-talet när det gavs till franciskanerna. En annan kyrka värd ett besök, Madonna dei Miracoli från 1500-talet som är utsmyckad med vackra fresker. På grund av den korta vägen till Milano, kan man ta enkelt en dagsutflykt till den stora staden.

Milanos flygplats Malpensa är Milanos största flygplats och är ca. 25 km från Saronno.