Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Modena

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Modena inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Modena miniguide

Hyrbil Modena
Biluthyrning Modena

Modena är huvudstad i provinsen Modena och har en befolkning på över 180, 000 (2009). Staden tillhör regionen Emilia-Romagna, som ligger i norra Italien, där marken sträcker sig söder om Adriatiska havet i öster och Medelhavet i väster. Från Modena, är det nästan 180 km från Milano och ca. 200 km till kuststaden Venedig.Det är osäkert när Modena grundades, men staden var en romersk koloni i 3. talet f.Kr. Kr.

Om du har ett intresse för museer, kan du besöka Vatikanen Palace som uppfördes i slutet av 1700-talet. Det upptar mer av Modena berömda museer såsom arkeologiska museet förutom Biblioteca Estense, en av Italiens största bibliotek. Stadens domkyrka inleddes i 1000-talet och är riktad mot Piazza Grande, som båda är noterade på Unescos lista över världsarv. Den berömda sångerskan Luciano Pavarotti föddes och dog i Modena.

Flygplatsen Bologna Guglielmo Marconi Airport heter och är ca. 50 km utanför Modena.