Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Piacenza

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Piacenza inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Piacenza miniguide

Hyrbil Piacenza
Biluthyrning Piacenza

Piacenza ligger på stranden av Po är Italiens längsta flod och är huvudstad i provinsen Piacenza.Staden tillhör regionen Emilia-Romagna, ligger ungefär där landet börjar sträcka i Medelhavet, och Piacenza ligger i nordvästra hörnet av regionen. Milano ligger cirka 65 km nordväst om staden, medan Genua på den italienska rivieran handlar om. 120 km.Befolkning i Piacenza uppskattas till omkring 100, 000 (2008).

Piacenza är en stad med många historiska platser och grundades av romarna år 218 f.Kr. Kr. Staden präglas av vackra palats med vackra trädgårdar, bland annat Palazzo del kommunen från 1200-talet och Palazzo Landi renoverades i slutet av 1400-talet, men gått före. Duomo di Piacenza är stadens katedral byggdes mellan 1122 och 1233, och i kyrkan Santa Maria de Campagne kan se fresker av konstnären Il Pordenone.

Den närmaste flygplatsen är Linate Airport som ligger cirka 60 km norr.