Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Salerno

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Salerno inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Salerno miniguide

Hyrbil Salerno
Biluthyrning Salerno

Salerno är huvudort i provinsen Salerno med en befolkning på nästan 150, 000 (2009). Salerno ligger i den södra regionen Kampanien, som ligger på västkusten, och det är ca 50 km till Neapel i nordväst.Irno flyter genom staden och mynnar ut i Salernobukten som leder till Tyrrenska havet. När staden var en romersk koloni i 194 f.Kr.Kr, fick namnet Salernum.

Den historiska staden Salerno är en av de bäst bevarade gamla städer längs den italienska kusten, och mitt i stadens katedral, den första byggdes på 800-nummer och är utrustade med predikstolar av 1100-talet. På 1950-talet byggdes en vacker strandpromenad med utsikt över bergen och med olika typer av palmer. Om du kör ca 30 km nordväst, kommer du till vulkanen staden Pompeji begravdes av aska från Vesuvius år 79 e.Kr. Kr. Vulkanen i sig handlar om. 40 km nordväst om Salerno.

Salerno Costa d’Amalfi Airport ligger nästan 20 km från staden.