Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Livorno

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Livorno inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Livorno miniguide

Hyrbil Livorno
Biluthyrning Livorno

Livorno är provinshuvudstaden Livorno och Toscana området hör ligger i nordvästra Italien .Toscana är beläget strax söder om där landet börjar sträcka i Medelhavet och kuststaden Livorno är en av de viktigaste hamnarna i Italien och gränsar till Liguriska havet. Från staden, bara 20 km till Pisa i norr, medan Florence ligger nästan 100 mil öster.Befolkningen i staden är mätt vid ca. 160.000 (2009).

Mycket av Livorno förstördes under 2. Världskriget, men fortfarande en del historiska platser intakt, eftersom fortet och stadens murar från medeltiden. Den vackra strandpromenaden har varit en inspirationskälla för många konstnärer, och Piazza della Repubblica betraktas som stadens centrum. Giovanni Fattoria Museum är ett museum, medan Yeshiva Marini är ett museum judisk historia. Bergbanan var den första elektriska spårvagn i Italien och firade 100 år 2008.

Pisa Galileo Galilei flygplats är ca. 20 km utanför staden.