Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Como

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Como inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Como miniguide

Hyrbil Como
Biluthyrning Como

Como är huvudstad i provinsen Como och egendom regionen Lombardiet, som finns i den nordvästra delen av Italien. Staden ligger vid Como-sjön och det handlar om. 6 km till den schweiziska gränsen i norr och över 200 km till den franska gränsen i väster. Como hette Novum comum när Julius Caesar ägde rum under 1. talet f.Kr. Kr, och i dag är befolkningen i nästan 85.000 (2.009).

På grund av sin långa historia, det finns många forntida platser i Como, och många av de historiska byggnaderna i gamla stan med dess gamla murar och torn.Byggandet av katedralen inleddes på 1300-talet, medan kyrkan San Fidel byggdes på 1100-talet. Sant’Abbondio Basilica börjades under 1000-talet och omfattar målningar från samma århundrade och fresker från 1300-talet. Como är en populär destination för turister på grund av dess läge nära Alperna och placering vid Comosjön.

Milanos flygplats Malpensa handlar om. 50 km från staden.