Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Catania

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Catania inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Catania miniguide

Hyrbil Catania
Biluthyrning Catania

Catania ligger vid foten av Europas största vulkan, Etna, på den östra kusten av Sicilien. Catania är huvudstad i provinsen med samma namn, ligger på Joniska havet. Staden har ca. 313.000   invånare är Siciliens näst största stad.Förorterna är folkmängden i en miljon människor. Catania är en av Italiens viktigaste hamnar. Här är exporterade frukt, vin, mandlar och trä.

Catania är känd för sin barock arkitektur och stadsplanering. Piazza del Duomo är en livlig plats med en elegant fontän, som är stadens symbol. Den   är också utgångspunkten för shoppinggata Etnea.Norman katedralen är i Norman stil och värt ett besök. I mitten av Catania är på UNESCO: s världsarvslista, tillsammans med Val di Noto. Benedictine San Nicolò gång var det största klostret. Piazzo Stesicoro ruinerna av en romersk amfiteater, och Teatro Massimo är en mötesplats för ungdomar.Catania är också en bra bas för utflykter till Etna.

Fontanarossa flygplats ligger fyra kilometer från centrum.