Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Imperia

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Imperia inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Imperia miniguide

Hyrbil Imperia
Biluthyrning Imperia

Imperia är huvudstad i provinsen med samma namn ligger på italienska rivieran och mätt en befolkning på över 40.000 under 2008. Staden tillhör den smala regionen Ligurien, som ligger i nordvästra Italien, som gränsar Frankrike i väster.Imperia är beläget i sydvästra delen av regionen som gränsar till Liguriska havet som är en del av Medelhavet, medan den franska gränsen är att hitta några. 50 km från staden.

Imperia är främst en utväg på grund av dess utmärkta läge nära Liguriska havet och staden lever mest på turism. Det är inte bara stränder och lockande havet som drar till sig besökare, men området är också känt för att erbjuda bra vinter. I området kan du även besöka gamla kyrkor som San Maurizio katedral från 1700-talet och museer som ett marin museum och en oliv museum.

Det handlar om 100 km till den franska flygplatsen Nice Cote d’Azur flygplats i väster och till Genua Cristoforo Colombo Airport i öster.