Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Monopoli

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Monopoli inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Monopoli miniguide

Hyrbil Monopoli
Biluthyrning Monopoli

Monopoli är en hamnstad i provinsen Bari och har en befolkning på nästan 50 000 (2007). Provinsen tillhör regionen Apulien ligger på Italiens klack i södra delen av landet, och Monopoli gränsar till Adriatiska havet i öster.Härifrån de varor som exporteras olivolja och kvarnar säd. Det är ca. 40 km till provinshuvudstaden Bari, och det är ca 65 km från Taranto och Tarantobukten i söder. Monopoli byggdes 545 år efter förstörelsen av den grekiska staden Egnathia.

Centrum av staden är en historisk stadsdel som är väl bevarade och antika platser kan ses bland annat St Stephen Castle från 1086 som senare omvandlades till ett benediktinerkloster. Monopoli domkyrka har anor från 1100-talet, och slottet slottet Karl V byggdes på 1500-talet och var ett fängelse från början av 1800-talet till 1969.Idag är husen ett konstcentrum i tillägg till olika evenemang.