Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Gorizia

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Gorizia inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Gorizia miniguide

Hyrbil Gorizia
Biluthyrning Gorizia

Gorizia är huvudstad i provinsen Gorizia tillhör regionen Friuli-Venedig Giuila och ligger vid foten av Alperna. Regionen ligger i nordöstra Italien, som gränsar Slovenienoch den innersta viken av Adriatiska havet.Gorizia ligger i regionens sydöstra hörn och sträcker sig längs den Slovenian gränsen till floden Isonzo väster om staden och gränsen i öster. Det finns nästan 150 km till Venedig i sydväst, och befolkningen i Gorizia uppskattas till ca. 35.000 (2009).

Gorizia byggdes på 1000-talet, men flera av de historiska byggnader förstördes under en och 2 Världskriget, även stadens katedral. Katedralen byggdes på 1200-talet, men bara delar av den ursprungliga byggnaden överlevde 1 Världskriget. Är en berömd sevärdhet är den medeltida slott som ligger inom de gamla murarna och sträcker sig tillbaka till 1200-talet. Efter 2 Världskriget staden delades i två delar och ges till respektive Italien och Slovenien.

Friuli-Venedig Giulia flygplats även kallad Trieste flygplats ligger cirka 30 km söder om Gorizia.