Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Taranto

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Taranto inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Taranto miniguide

Hyrbil Taranto
Biluthyrning Taranto

Taranto är huvudstad i provinsen Taranto och tillhör regionen Apulien som kan hittas i södra Italien, på den italienska klacken.Regionen är en halvö som skjuter ut i Joniska havet på östra sidan av landet. Taranto ligger på västkusten av hälen och gränsar till Tarantobukten, och det handlar om. 50 km till ostkusten och Adriatiska havet. Taranto grundades redan år 705 f.Kr. Kr, och i dag är befolkningen i nästan 200 000 (2008).

Eftersom staden har funnits så länge det finns många historiska platser. Flera av dessa ligger i gamla stan, bland annat ett vackert slott med fyra torn byggdes i slutet av 1400-talet och ruinerna av ett grekiskt tempel från omkring år 500 f.Kr. Kr. Katedralen i Taranto härstammar från år 1070 och prydde insidan av målningar och fresker, och du bör också besöka historiska museum Taranto National Museum.

Bari flygplats kallas också bleknar flygplats ligger cirka 90 km norr om Taranto.