Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Brindisi

Planerar du din nästa resa till Brindisi? Då undrar du säkert om det finns biluthyrningsföretag som erbjuder plånboksvänliga uthyrningstjänster som du kan använda dig av för att utforska vackra delar av staden. Oroa dig inte, det finns massor av hyrbilsalternativ som kommer att passa dig perfekt. Att hyra en bil är mycket enkelt. Du kan även kolla på nätet efter dina önskade biluthyrningstjänster i staden. 

Guide till Brindisi

Hyrbil Brindisi
Biluthyrning Brindisi

Brindisi är en stad som ligger i den italienska regionen Apulien och är huvudstad i provinsen Brindisi. Stadens ekonomi är baserad på kemisk bearbetning, jordbruk, kommersiell verksamhet och elproduktion. Stadens nuvarande befolkning ligger på över 80 000 invånare. Enligt berättelserna grundades staden av hjälten Diomedes. Men enligt fakta har Brindisi funnits sedan de gamla grekernas och romarnas tid. Städer som ligger nära Brindisi är bland annat Mesagne, San Pietro Vernotico och Cellino San Marco. 

Staden har utnyttjat sitt kustnära läge och har en otrolig hamn och hamnområden som du kan utforska när du besöker staden. Hamnen har spelat en avgörande roll i den historiska tillväxten av denna del av Italien, på grund av sin aktiva handel med Grekland och andra länder utanför Adriatiska havet. Dessutom har Brindisi en stor samling av fantastiska sevärdheter som Chiesa di Santa Maria del Casale och den vackra Castello Alfonsino. 

Staden har ett gynnsamt klimat, vilket gör Brindisi till ett utmärkt ställe att bo på. Det finns många attraktioner i staden som kommer att göra din vistelse till något extra. Några av dessa attraktioner är De Cateniano Portico, loggian i Palazzo Balsamo och Museo Archeologico Provinciale Francesco Ribezzo . Dessutom erbjuder Brindisis livliga historiska centrum flera antika artefakter som du kommer att finna tilltalande. Staden var tillfällig regeringsplats mellan september 1943 och oktober 1944. 

Dessutom hittar du vackra slott med rik historia i staden. Några av slotten som väntar på att utforskas är Castello Svevo di Brindisi, Castello Alfonsino och andra otroliga slott. Dessutom kommer du att stöta på utsökt mat och vin i Brindisi. Några av de berömda restaurangerna i Brindisi är Officina dei Sapori Ostuni, Romanelli, Sciue Sciue, Masseria Li Veli med flera. De flesta hotellen i Brindisi har en välutrustad strand som omger dem. Vi rekommenderar att du använder Google Maps när du utforskar Brindisi. 

Utforska med din hyrbil

Staden Brindisi har många attraktiva och vackra platser som väntar på att utforskas när du reser runt i din hyrbil. Om du vill upptäcka staden Brindisi med din hyrbil kan du börja med att besöka katedralstorget (Piazza Duomo). Det är cirka 6 kilometer till torget vilket betyder att det tar dig dig bara några minuter att köra dit i din hyrbil. Du kan också stanna vid Colonne Romane som ligger i Brindisis hamnområde. Det är inte långt från katedraltorget. 

En annan intressant plats som du kan utforska är Chiesa di Santa Maria – en av de välkända religiösa sevärdheterna i staden. Den vackra kyrkan ligger väster om katedralstorget. Avståndet till platsen är cirka 7,0 kilometer. Du kan också utforska det historiska arvet i Brindisi om du har en hyrbil. Ett av de framstående museerna som du kan besöka är Museo Archeologico Provinciale Ribezzo. Här hittar du många intressanta föremål som är associerade med Brindisi historia. 

Kolla även in några av de berömda restaurangerna i Brindisi för att smaka på stadens berömda traditionella rätter. Om du är ett fan av pizza bör du besöka Romanelli för stadens bästa pizza. Avståndet till platsen är cirka 6,7 kilometer och hur lång tid det tar att köra dig beror på trafiken. Andra platser du kan besöka är ölmuseet, Castello Svevo di Brindis, Loggia di Palazzo Balsamo, Tenuta Partemio etcetera. När du äter middag i staden kommer du stöta på traditionella rätter som Panzerotti, Focaccia Barese, Ragù alla Pugliese med mera. 

Flygplatser

Staden Brindisi har fyra flygplatser, varav två av dessa är de populärast. En av de största flygplatserna är Brindisi Casale Airport, dit många flyg kommer med besökare till området Salento. Den ligger bara 6 kilometer från stadens centrum. En annan flygplats, känd som Salento, ligger i Brindisi i södra Italien. Biluthyrningsföretag som du hittar här är bland annat Budget, Hertz, Europcar och Avis. Biluthyrningsalternativen inkluderar till exempel ekonomi och lyx. Några av de populäraste flygen som avgår från Brindisi flygplats går till Pisa, Milano och Verona. 

Bari Palese Airport som ligger i Bari är en annan av de fyra tillgängliga flygplatserna i närheten. Denna flygplats ligger cirka 8 kilometer nordväst om stadens centrum. Biluthyrningsföretag som finns tillgängliga på Bari Palese Airport är bland annat Sixt, Hertz, Europcar och Budget. Biluthyrningsalternativ som finns inkluderar ekonomi, SUV, cabriolet, minivans och många andra bilmodeller. 

Avslutningsvis finns Tirana International Airport Nënë Teresa, ofta kallad Rinas International Airport, en annan internationell flygplats nära Brindisi. Denna flygplats ligger 185 kilometer från Brindisi. Du hittar biluthyrningsföretag som Enterprise, Avis, Alamo, Thrifty och Europcar på flygplatsen. Biluthyrningsalternativen inkluderar Mini, minivan, ekonomi, kompakt och många fler. Lokala flygplatser nära Brindisi inkluderar Lecce/Galatina och Grottaglie. 

Trafik

Innan du utforskar Brindisi i din hyrbil är det några saker du behöver tänka på. Dessa saker inkluderar trafik, vägförhållanden, hastighetsbegränsningar och parkeringsalternativ. De flesta motorvägar i Brindisi har tre körfält och har en högsta tillåten hastighet på 130 km/h. Mindre motorvägar har en högsta hastighet på 110 km/h och landsvägar har en hastighetbegränsning på 90 km/h. Du bör följa trafikreglerna och förordningarna eftersom du får böta om du som förare överskrider hastighetsbegränsningarna. 

Vägarna i Brindisi är i gott skick. De flesta landsvägar är dock vanligtvis smala, så du bör vara försiktig när du kör på dessa. När du kör ska du undvika Zona Traffico Limitato i Brindisi såvida du inte har ett tillstånd. Det finns många parkeringsalternativ i Brindisi. Parkeringsplatser tillgängliga i Brindisi inkluderar Garage S. Chiara, Parcheggio Aeroporto Brindisi och Deposito Autorimessa di Palma. Parkeringsalternativen inkluderar bland annat korttidsparkering, daglig parkering samt långtidsparkering.