Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Empoli

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Empoli inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Empoli miniguide

Hyrbil Empoli
Biluthyrning Empoli

Empoli ligger vid floden Arno i regionen Toscana och det handlar om. 40 km till Florens i öster.Regionen ligger i sin norra del, nära den plats där marken börjar att sträcka ut i en punkt och möter Medelhavet i väster. Empoli har en nordlig plats i Toscana, och det är ca 50 km till staden Pisa på Medelhavskusten.Befolkningen uppskattas till nästan 50, 000 (2009).

Piazza dei Lioni är ett torg i Empoli, där kyrkan Collegiata di Sant’Andrea ligger. Kyrkan är en av de mest kända attraktionerna i staden och har troligen funnits sedan 400-talet, men återuppbyggdes på 1000-talet. Andra historiska byggnader omfattar Palazzo Pretorio som var rådhuset i Empoli under medeltiden och Palazzo Ghibellino som byggdes på 1000-talet och där räknas ackumulerade. Omkring 10 miles norr om Empoli ligger staden Vinci, som var Leonardo da Vincis födelseplats.

Peretola Airport kallas också Florens flygplats och ligger ca. 40 km nordost om Empoli.