Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Campobasso

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Campobasso inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Campobasso miniguide

Hyrbil Campobasso
Biluthyrning Campobasso

Campobasso är huvudstad i både provinsen Campobasso och Molise-regionen. Staden ligger i södra delen av landet och det handlar om. 130 km till Neapel i söder som är en av de största städerna i södra Italien. Det är ungefär dubbelt så långt till västkusten till östkusten, och antalet invånare beräknas till drygt 50, 000 (2008).

Den historiska distrikt erbjuder gamla och imponerande byggnader. En av de mest kända är Castello Monforte är ett slott med sex torn byggdes på 1400-talet och där det finns rester av tidigare bosättningar. I samma område, kan man se Chiesa della Madonna del Monte som var först uppfördes på 12: e -talet och S: t Görans kyrka och San Bartolomeo kyrka, båda med anor från 1000-talet. I den nyare delen av staden du kan omfatta besök ett arkeologiskt museum, och runt påsk är festivalen Misteri plats.

Neapel flygplats kallas också Capodichino Airport   belägen ca. 80 km från staden.