Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Maglie

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Maglie inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Maglie miniguide

Hyrbil Maglie
Biluthyrning Maglie

Maglie ligger i provinsen Lecce, ca 30 km söder om provinshuvudstaden. Platsen ligger mitt i den södra regionen Apulien, som ligger på Italiens häl södra Italien, strax innan landet vänder västerut mot Sicilien. Adriatiska havet ligger ca. 15 km öster Tyrrenhavskysten ligger cirka 30 km väster om staden och medelhavskusten är att hitta ca 40 km söder om Maglie. Under 2009 var befolkningen mätt på nästan 15 000

Maglie byggdes runt ett torn och växte till en liten stad utanför medeltiden. Idag Maglie en lugn stad med en rik naturlig och tilltalande Medelhavsklimat.   Besökare kan resa till kusten och njuta av strandlivet eller går på stan och uppleva områdets historia. Av gamla byggnader, är det möjligt att se den vackra kyrkan Madonna del Grazie, som byggdes på 1600-talet och stadens katedral med anor från 18. talet.

Casale Airport kallas Salento flygplats ligger nästan 80 mil norr om Maglie.