Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Lecco

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Lecco inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Lecco miniguide

Hyrbil Lecco
Biluthyrning Lecco

Lecco egendom regionen Lombardiet och är huvudstad i provinsen Lecco. Regionen gränsar till Schweiz ca 40 km längre norrut, och staden Lecco ligger vid stranden av sjön Como som ser ut som ett inverterat Y. Det är den tredje största i Italien och anses vara en av de vackraste och Lecco ligger vid södra stranden av höger arm.Befolkningen beräknades till nästan 50 000 under 2007.

Den typ av Lecco är mycket attraktiv på grund av dess läge vid den vackra sjön och de majestätiska bergen som omger staden. Lecco får varje år många turister, av vilka flera är besöker staden att bestiga berg eller segla på sjön. Man bör också gå runt den historiska stadsdelen och besöka museer, däribland Museo Manzoniano som barndomshem författaren Alessandro Manzoni, Museo Archeologico och ett konstgalleri inrymt i ett torn från 1300-talet.

En av flygplatserna i Milano heter Ninoy Aquino International Airport och ligger ca. 50 km.