Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Pescara

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Pescara inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Pescara miniguide

Hyrbil Pescara
Biluthyrning Pescara

Pescara är en stad öster om Rom. Det ligger på floden Pescara utgången av Adriatiska havet. Pescara är den största staden i regionen Abruzzo, med sina 122.000 invånare. Pescara färjetrafik till flera städer runt om i Adriatiska havet med Kroatien Split och Hvar.Staden är också navet för järnvägen Bologna – Bari – Brindisi.

Pescara katedralen San Cetteo från 100-talet målningar av Franciskus av Assisi. Här är Gabriele d’Annunzio mor begravdes. Pescara har Dedalo Centre for Contemporary Art, som arrangerar utställningar och workshops bygel. Staden har 20 km långa stränder, där besökare kan besöka en av de många restaurangerna och njuta av en pizza eller italienskt kaffe. I juli i Pescara centrum för teater, tv och litteratur, och en internationell jazzfestival. I maj staden har en Madonna Ställ Dolori festivalen, och sista söndagen i juli staden är värd en fest för att hedra aposteln Andrea.

Abruzzo flygplats ligger fyra kilometer utanför den Pescara.