Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Reggio Calabria

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Reggio Calabria inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Reggio Calabria miniguide

Hyrbil Reggio Calabria
Biluthyrning Reggio Calabria

Reggio Calabria är huvudstad i provinsen Reggio di Calabria, och är belägen i södra Italien, norr om Sicilien.185.000 människor bor i den stad som ligger nära skidorter Gambari. Det finns en färja från staden Reggio Calabria till Sicilien.

Reggio Calabria var en gång huvudstad i regionen som ligger öster om Messinasundet, och var den grekiska kolonin till staden kom i romersk händer i 270 f.Kr.Kr.Araberna erövrade den i 918, och 1060 kom normanderna. I Reggio Calabria är resterna av grekiska och romerska stadsmurar, badrum, och museet har en stor oldtidssamling. Katedralen i Reggio Calabria är Kalabrien största. Grav Saint Gaetano i glaset i   Gaetano Catanoso kyrka och vara en magnet för mirakler.I Aragonien slott, byggda före 540 är det konstsamlingar, och Villa Zerbi södra-italienska utställningsrum på Venedigbiennalen. Kläder designern Donatella Versace kommer från Reggio Calabria.

Aeroporto dello Stetto är även känd som Reggio Calabria Aeroporto ligger fem kilometer från centrum.