Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Agropoli

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Agropoli inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Agropoli miniguide

Hyrbil Agropoli
Biluthyrning Agropoli

Agropoli är en italiensk kuststad som hör till provinsen Salerno. Staden och provinsen i regionen Kampanien beläget i väster av Italiens södra del. Agropoli gränser Tyrrenska havet som är en del av Medelhavet mellan det italienska fastlandet och Sardinien, och befolkningen i Agropoli uppskattades till drygt 20 000 år 2004.

Många reser till Agropoli grund av den vackra läge vid havet och de goda klimatet. Längs stadens kustlinje är en naturlig hamn, en marina och attraktiva stränder som leder in i den gröna havet. I staden finns ett historiskt distrikt med hus och gator som sträcker sig tillbaka till 7. talet och de gamla byggnader som ruinerna av klostret San Francesco. Om man sitter för ett besök till den lokala begagnade bokhandeln kan man se resultaten härrör från romartiden, och vulkanen Vesuvius handlar om. 100 km norr om Agropoli.

Den närmaste flygplatsen är Salerno Costa d’Amalfi Airport som ligger knappt 40 km norr om Agropoli.