Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Avellino

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Avellino inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Avellino miniguide

Hyrbil Avellino
Biluthyrning Avellino

Avellino är huvudstad i provinsen Avellino och ligger i regionen Kampanien. Regionen ligger i södra delen av Italien, som gränsar till Medelhavet i väster, medan staden handlar om. 50 km inåt landet.Det är nästan 60 km till Neapel vid kusten och är en av den största staden i södra Italien. Apenninerna bergskedja som omger Avellino och floden Sabato flyter genom staden. Befolkningen var över 55 000 under 2009.

Det har varit många jordbävningar i området, men Avellino har fortfarande kvar mycket av den medeltida känsla. Av gamla och ärevördiga byggnaden är fortfarande stadens domkyrka byggdes på 1100-talet och som man kan se resterna av ett slott med anor från 800 – och 900-nummer. Monte vergine är en känd valfartskloster belägen ca. 10 km nordväst om Avellino, medan den aktiva vulkanen Vesuvius är att hitta ca 60 km.

Neapel flygplats ligger ca. 50 km väster om staden.