Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Belluno

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Belluno inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Belluno miniguide

Hyrbil Belluno
Biluthyrning Belluno

Belluno är huvudstad i provinsen med samma namn och ligger i nordöstra delen av Italien. Staden och provinsen tillhör Venetia region som gränsar till Adriatiska havet och den vackra staden Venedig är belägen vid kusten cirka 110 km söder om staden. Belluno har ett läge precis utanför längs loppet av floderna Piave och Ardo och år 2009 antalet personer som beräknas vara ca. 35 000.

Belluno grundades av romarna omkring år 200 f.Kr. Kr och staden präglas av många historiska byggnader och en naturlig kontrast. Bergen ger en bra utgångspunkt för vinter aktiviteter som curling och utflykter med hundspann. Piazza del Duomo är en berömda torget i Belluno och du kan hitta fler av stadens sevärdheter. Piazza dei Rettori härrör från 1400-talet och den vackra domkyrkan byggdes på 1500-talet. Palazzo dei Giuristi är en vacker byggnad från 1600-talet som rymmer stadens museum och en del konst.

Treviso Airport är den närmaste flygplatsen och är ca. 90 km.