Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Prato

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Prato inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Prato miniguide

Hyrbil Prato
Biluthyrning Prato

Prato är huvudstad i provinsen med samma namn och tillhör regionen Toscana. Det är beläget i norra delen av regionen som har ett centralt läge i landet och gränsar till Italien västkust.Den vackra staden Florens är endast ca. 20 km sydost om staden, medan västkusten och Medelhavet finns nästan 80 km från Prato. Bisenzio flyter genom staden och dess befolkning uppmättes till nästan 190 000 under 2009.

Prato är känt för att ha varit en viktig textil tillverkare i Italien i nästan 900 år och med omgivande områden ett centrum för ullvareproduksjonen i landet. Historien om produktionsfaktorerna bevaras i Museum of Textile Museum Textile. I det historiska distriktet finns det många vackra palats som Palazzo Pretorio från 1200-talet. Palazzo degli Alberti byggdes på 1100-talet och idag ett konstgalleri.

Florens flygplats är en internationell flygplats belägen ca. 10 km från Prato.Flygplatsen heter både internationella flygplats och Amerigo Vespucci Airport.