Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Avezzano

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Avezzano inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Avezzano miniguide

Hyrbil Avezzano
Biluthyrning Avezzano

Avezzano ligger i dess södra del och tillhör provinsen L’Aquila, som är en del av Abruzzerna. Avezzano ligger ungefär i mitten av landet och det handlar om. 100 km till Adriatiska havet och cirka 120 km till västkusten och Tyrrenska havet. Kapitalet i Italien Rom ligger cirka 100 km väster om Avezzano, som hade en befolkning på ca. 40 000 under 2007.

Hela staden förstördes under en jordbävning år 1915 där endast Casa dei Palazzi och delar av Orsini-Colonna slottet stod. Slottet är renoverade och i dag större evenemang och Gallery of Modern Art. På 1800-talet, den Fucino sjö nära staden dränerad och det upptäcktes skulpturer och gravstenar från både romartiden och medeltiden kan ses på Lapidary Museum. Efter jordbävningen Avezzano byggdes med breda och raka gator och många grönområden och ger staden en modern och luftig känsla.

Leonardo da Vinci Fiumicino flygplats är Italiens största flygplats och är ca. 140 km väster om Avezzano.