Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Chiavari

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Chiavari inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Chiavari miniguide

Hyrbil Chiavari
Biluthyrning Chiavari

Chiavari tillhör provinsen Genua och ligger på den italienska rivieran. Den ligger i regionen Ligurien, som nordväst om Italien, nära den plats där marken börjar sträcka i Medelhavet.Det är ca 40 km till Genua, och genom att följa kusten västerut kommer man till Nice i Frankrike efter ca. 230 km. Chiavari ligger vid mynningen av floden Entella och befolkning mäts på nästan 30, 000 (2007).

På grund av sitt vackra läge är Chiavari i första hand en eftertraktad destination för de som söker sol och stränder. Den gamla staden är värt ett besök för sina historiska byggnader, av vilka en del går tillbaka till 1200-talet, bland annat kyrkan San Salvatore di Levante. Katedralen byggdes på 1600-talet och Castello Chiavari är en fästning som byggdes på 1100-talet. Det finns flera museer i staden som ett arkeologiskt museum, konstmuseer och havsmuseet.

Genoa Cristoforo Colombo Airport ligger nästan 50 km väster om Chiavari.