Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Pordenone

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Pordenone inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Pordenone miniguide

Hyrbil Pordenone
Biluthyrning Pordenone

Pordenone ligger i provinsen med samma namn och hör till regionen Friuli-Venedig Giulia. Regionen ligger i nordöstra Italien, som gränsar Slovenien i öster och Österrike i norr.Pordenone finns mot den västra gränsen regionen, ca 60 km från den adriatiska kusten i söder. Den ligger på stranden av en biflod som leder till floden Meduna och har en befolkning på drygt 50.000 (2.009).

Det finns flera historiska platser i Pordenone som katedralen San Marcos från 1300-talet med ett 79 meter högt klocktorn och målningar av konstnären Il Pordenone.Den vackra Palazzo Comunale, som byggdes 1291 hus ett galleri, museum och staden konstmuseum finns i Palazzo Ricchieri som sträcker sig tillbaka till 1200-talet.Bland andra museer kan du besöka det arkeologiska museet västra Friuli arkeologiska museet som finns i Castello di Torre från 1100-talet.

Venice Marco Polo Airport är en internationell flygplats belägen ca. 60 km nordost om Pordenone.