Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Sondrio

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Sondrio inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Sondrio miniguide

Hyrbil Sondrio
Biluthyrning Sondrio

Sondrio ligger i norra Italien och är huvudstad i provinsen Sondrio.Staden tillhör den norra regionen Lombardiet, som gränsar till Schweiz i norr, och Sondrio ligger ca 30 km söder om gränsen.Mallero flyter genom staden och möter floden Adda, strax söder om staden, medan motemekkaet Milano är att hitta några. 100 km sydväst. År 2009 låg befolkningen på drygt 20 000

Sondrio är en turistort på grund av dess läge i Valtellina område som är känt för värme, hiss och ost, och den går upp till linbanor bra skidliftar. Staden är också känd för sina vinodlingar och vin som produceras här Sassella. Av de museer kan du besöka och konstvetenskap, Museum of Valtellina inrymt i Palazzo Sassi och en annan historiska museum inrymt i det gamla slottet Castello Masegra.

Det tar ungefär två timmar att köra från Sondrio till den internationella flygplatsen i Bergamo Orio al Serio, som ligger ca. 45 km utanför Milano.