Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Cuneo

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Cuneo inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Cuneo miniguide

Hyrbil Cuneo
Biluthyrning Cuneo

Cuneo är huvudstad i provinsen Cuneo, som tillhör regionen Piemonte har en befolkning på ca. 55.000 (2009). Regionen ligger i nordvästra Italien och separeras från Medelhavskusten i regionen Ligurien.Cuneo ligger längs loppet av floden Stura och Gesso i regionens sydvästra hörnet, och det är ca 90 km till sydkusten och drygt 60 km till den franska gränsen i väster.

Det är främst naturen som lockar besökare till staden Cuneo som plats vid foten av Alperna och runt staden finns små, frodiga dalar med sällsynta växter och en utmärkt terräng för vandring. I själva staden att utvidga den historiska stadsdelen över ett litet område, medan resten kännetecknas av breda gator som är prydd med träd. Det finns flera museer i Cuneo, inklusive ett järnvägsmuseum, en stad museum och ett konstmuseum som är inrymt i en byggnad från 1300 – och 1400-talet.

Cuneo Levaldigi flygplats ligger ca 20 km norr om staden.