Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Sorrento

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Sorrento inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Sorrento miniguide

Hyrbil Sorrento
Biluthyrning Sorrento

Sorrento ligger på en halvö som heter Sorrentine halvö i regionen Kampanien som ligger i södra Italien gränsar till Tyrrenska havet i väster.Det ligger på halvöns norra kust som gränsar till Neapelbukten och Sorrentine halvön separerar Neapelbukten från Salernobukten i söder. Det handlar om 50 km till Neapel, och befolkningen i Sorrento beräknas till drygt 15, 000 (2007).

Sorrento är en populär semesterort på grund av dess läge vid havet och den kulturella och historiska sevärdheter. Staden är mycket gammal och låg under både greker och romare, och man kan fortfarande se rester av den grekiska väggen. Av de museer där bland annat det arkeologiska museet och som man kan se byggnader och kyrkor som sträcker sig hundratals år sedan. Det är bara ca. 40 km från vulkanen Vesuvius och ca 30 km till Pompeji som begravdes av vulkanisk aska år 79 e.Kr. Kr.

Neapel flygplats är en internationell flygplats är belägen ca. 50 km från Sorrento.