Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Wien

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Wien inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Wien miniguide

Wien

Biluthyrning Wien

Wien är Österrikes huvudstad och största stad. Under 2009 befolkningen uppskattades till nästan 1 700 000Denna vackra stad ligger i nordvästra hörnet av Österrike, intill Europas näst längsta flod Donau. På andra sidan av floden, lite längre norrut, Bratislava är huvudstad i Slovakien .

Wien är en turistort en hel del på grund av de många teatrar, opera scener, historiska byggnader och museer. Staden har länge varit känd som ett centrum för kultur, musik och vetenskap, och universitetet i Wien grundades 1365 och är en av Europas äldsta. Kända kompositörer som Wolfgang Amadeus Mozart, Joseph Haydn och Ludwig van Beethoven bodde här. I den stora Mozarts hus finns utställningar som visar Mozarts liv, och på House of Music, kan du prova som kapellmästare.

Vienna United National Airport är den största och mest trafikerade flygplatsen i Storbritannien, och det ligger ca 16 km utanför centrala Wien.

Hyrbilguiden.se erbjuder biluthyrning på flera platser i staden Wien och i Wien internationella flygplats. Priser för biluthyrning inkluderar alla nödvändiga försäkringar och fria kilometer och eventuella avgifter flygplats.

 

Svenska