Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Essen

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Essen inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Essen miniguide

Hyrbil Essen

Biluthyrning Essen

Essen är den största staden i Ruhrområdet industriområde i Nordrhein-Westfalen. .Den grundades redan år 845 e.Kr.Kr. – Och skall utses till europeisk kulturhuvudstad 2010.

Det finns nästan inga överlevande historiska byggnader i Essen, vilket beror på att staden var nästan utplånades under 2 Världskriget. Ett landmärke för samtida konst i Essens stadshuset, som är Tysklands högsta – en skyskrapa som höjer sig 120 meter över gatuplanet.

Det finns dock några sevärdheter i FÖRKRIGS staden, såsom den monumentala dödsboet Villa Hügel lite utanför centrum, byggdes 1873 som en privat bostad av den berömda industriella familjen Krupp. Idag gården är hem för ett konstmuseum. Stadsdelen Margarethenhöhe (uppkallad efter Margarethe Krupp) måste nämnas. Den byggdes i prioden 1909-1920 av arkitekten Georg Metzendorf – och om, på grund av dess många grönområden, som ofta kallas ”Garden City”. Ett annat särskilt kännetecken för staden är att inga fasader är likadana.

Naturligtvis, den industriella staden Essen även kulturlämningar i samband med sin verksamhet historia. Zeche Zollverein är stängd – men museet ändamål återställs gruv-anläggning, som idag på UNESCO: s världsarvslista.

Flygplats Essen / Mülheim handlar om. 8 km sydväst om centrum.

 

Svenska