Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Villingen

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Villingen inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Villingen miniguide

Hyrbil Villingen

Biluthyrning Villingen

Villingen – eller Villingen-Schwenningen, som staden nu officiellt heter – är belägen i södra Tyskland , nära gränsen till Österrike .Det tillhör delstaten Baden-Württemberg, och har ca 85.000 invånare (2008). Brigach rinner genom staden, som har en relativt hög position (700 m).

Villingen var under medeltiden en viktig österrikiska staden, medan Schwenningen var en liten by fram till mitten av 1800-talet, då det infördes en omfattande klokke-/ur-produksjon där. År 1972, som de två städerna samman, även om de fortfarande är fysiskt åtskilda från varandra i en platå.

Ett av de mest spännande attraktioner i Villingen, den gamla, medeltida-liknande centrum. Här hittar du bland annat en välbevarad stadsmur med ett antal intakt portar och torn. När det gäller arkitektur i allmänhet vara särskilt det gamla rådhuset från 1534 i slutet av gotisk nämns. En populär attraktion ligger strax utanför centrum – på en kulle 778 meter över havet – är Aussichtsturm Wanne, världens äldsta utsiktstorn i järn (som anges i 1888).

Många besökare att hitta vägen till Franziskaner Museum i hjärtat av Villingen. Du kan inkludera se en tårnur från 1575 och en Schwarzwald-klocka från 1706. En av huvudattraktionerna i Schwenningen är Das Uhrindustriemuseum, vilka handlingar som historien om stadens urindustrin.

Närmaste internationella flygplats är Stuttgart Airport , som ligger 115 km nordost om Villingen-Schwenningen.

Svenska