Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Coburg

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Coburg inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Coburg miniguide

Hyrbil Coburg
Biluthyrning Coburg – Foto: © Störfix

Coburg ligger vid floden Itz i Tysklands sydligaste stat, Bayern – och har cirka 42.000 invånare.Coburg blev en stad i 1331, och staden har många bevarade byggnader i renässansstil från 1500 – och 1600-talet.

På en kulle i staden är en av de största och vackraste slott – Western Coburg. Den byggdes 1225, och omfattar känd som Martin Luthers bostad i 1530.   Vid Schlossplatz i hjärtat av staden är en annan, något yngre, slott – Schloss Ehrenburg (anges 1543). Detta är också en annan av stadens vackraste hus – Landestheater Coburg.   Mellan Schlossplatz och West Coburg hittar du ett stort ”engelska” parken.

Annars finns det också en rad andra sevärdheter i Coburg – både historiska och samtida. Bland de senare måste Aquaria nämnas. Det finns en stor fritidsgård där både inomhus-och utomhuspooler, vattenrutschkanor, wellness bubbelpooler och vågbassäng.

Närmaste internationella flygplats är Nuremberg Airport, som ligger 106 km söder om Coburg