Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Bocholt

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Bocholt inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Bocholt miniguide

Hyrbil Bocholt
Biluthyrning Bocholt

Bocholt ligger i regionen Borken i nordvästra tyska delstaten Nordrhein-Westfalen – bara 4 kilometer från den nederländska gränsen.Staden, som fått sin handelsrättigheter i 1222, har ca. 75.000 invånare.

Bocholt är främst känd som en industristad – tills de senaste åren, textilindustrin som har stadens ekonomiska motor. En av attraktionerna är verkligen Das Textilmuseum Bocholt. Det finns också också en mer allmän hantverk museum i staden.

Arkitektonisk sevärdheter måste särskilt den sena gotiska kyrkan St Agneskapelle och S: t Georg-Kirche nämnts (båda byggda på 1400-talet). Den mest kända profana byggnad är det gamla rådhuset i holländsk renässansstil från 1620-talet. Det är nu ersatt med en ny, modern hall – och därför mest representativa funktioner, förutom att det är den mest besökta turistattraktionen i Bocholt historiska centrum.

Den närmaste flygplatsen är Airport Weeze (Niederrhein Flughafen), ca. 42 km sydväst om Bocholt.