Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Bremen

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Bremen inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Bremen miniguide

Hyrbil Bremen
Biluthyrning Bremen

Bremen är en stad i nordvästra Tyskland, i delstaten med samma namn – och har 547.000 invånare (2007).Staden är belägen vid floden Weser – 70 km från mynningen i Nordsjön, och är den näst viktigaste hamn (efter Hamburg ).Bremen är också en viktig järnvägsknut.

Gamla Stan med sex meter höga statyn och Roland Hall från 1400-talet är Bremen största turistattraktioner, och båda är noterade på UNESCO: s världsarvslista. Detta är också den vackra Bremer Dom – katedralen från 1000-talet, Cathedral Museum.

Andra sevärdheter i Bremen är Liebfrauenkirche från 1000-talet, Übersee Museum Bremen – etnografiskt museum med omfattande samlingar, Kunsthalle – med en samling av europeisk konst från medeltiden till våra dagar, även verk av Van Gogh, Manet, Monet och Degas,

Neues Museum Weserburg – en av de största museerna i Tyskland för modern konst, Schönebeck slott som inrymmer ett maritimt museum och Universum Bremen – interaktiva populärvetenskapliga center för hela familjen.

Bremen har också otaliga monument och statyer i staden, samt flera parker och rekreationsområden.

Dessutom bra shopping och ett pulserande nattliv med restauranger, pubar och nattklubbar.

Den internationella flygplatsen Bremen flygplats ligger bara 3,5 km söder om centrum.