Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning München

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i München inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

München miniguide

Hyrbil München

Biluthyrning München

München är beläget i sydvästra Tyskland , nära floden Isar, och är huvudstad i Bayern.Staden har 1,3 miljoner invånare (2008), och är den 3 största stad efter Berlin och Hamburg .

München grundades 1158 och är idag ett viktigt kommersiellt centrum och gateway. Dessutom har staden landets största universitet, och är känd för sina vetenskapliga och tekniska museer. ”Deutsches Museum” är Europas största tekniska museum med interaktiva utställningar för hela familjen.

München upplever en turistattraktioner tillströmningen och den gamla staden med sina medeltida byggnader är ett av de mest populära sevärdheter. Här kan du se ”Alter Hof” – en fd residens i 1253, Stadshuset i nygotisk stil från 1867 till 1908 (med dess berömda klockspel) och ”Frauenkirche” från 1271 – med sina två torn på 99 meter, där en är öppna för allmänheten.

München har också flera barock och rokoko byggnader från 1600 – och 1700-talet – inklusive Theatinerkirche, prins residenset och det vackra Sommarpalatset Nymphenburg från 1674.

Staden har ett antal teatrar, operor, museer och konstgallerier.Gamla, nya och moderna Glyptothek är de tre mest kända konstmuseer – med konst från olika epoker.

Andra sevärdheter i München, teater museet ”Englischer Garten” (en av de största parkerna i världen – byggdes i slutet av 1700-talet), BMW Museum, zoologiska och botaniska trädgård, samt olympiska Tower – ett 291 meter höga tv-tornet Byggt 1968. Besökare kan nå tornet, där det finns en observation plattform 171 meter ovan marken, och en roterande restaurang.

Münchens internationella flygplats är 37 km nordost om centrum

Hyrbilguiden.se erbjuder billiga hyrbilar på flera platser i staden München och på Münchens flygplats. Använd vår användarvänlig sökmotor och tillgång till billiga priser och hyrbilar tillgängligt inom några sekunder. Efter beställning får du snart en bekräftelse på din beställning och från biluthyrning leverantörerna att samråda med.

 

Svenska