Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Berlin

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Berlin inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Berlin miniguide

Hyrbil Berlin

Biluthyrning Berlin

Berlin är huvudstad i Tyskland – och är belägen vid floden Spree i nordöstra delen av landet.Med sina 3,5 miljoner invånare (4,5 miljoner kronor med inkluderade förorter) är också Tysklands största stad.

Berlin är också en separat stat, som i sin helhet är inne nabodelstaten Brandenburg.

Under det kalla kriget staden var delad i två – och det kommunistiska öst Berlin var en relativt sluten stad. Efter återföreningen 1990 ökade dock turisten flöde dramatiskt.

Berlin är känt som en stad med ett mycket rikt kulturliv – och med många viktiga och spännande kulturella institutioner, museer, gallerier, teatrar, konserthus och operahus. Och när det kommer till arkitektoniska sevärdheter, är det nästan bara välja och vraka. De mest besökta attraktion – och den mest berömda landmärke i Berlin – Brandenburger Tor (byggd mellan 1788 och 1791), som ligger i slutet av den berömda boulevarden Unter den Linden. I närheten ligger också operahuset, Staatsoper Berlin (1743) och Stadtbibliothek Berlin (1774-1780).

Annars är den berömda shoppingboulevarden Kurfürstendamm nämnde – och Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche, som ligger där gatan slutar, och att tornet förstördes under 2. Världskriget. Tower har aldrig reparerats, och kyrkan fungerar i dag som ett krigsmonument.

I Berlin-Tegel International Airport , belägen i stadsdelen Reinickenhof norr om centrum, har ersatt den traditionella Tempelhof till Berlins främsta flygplats.Berlin Schoenefeld Airport ligger 18 km sydost om Berlin.

 

Svenska