Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Berlin Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Berlin Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Berlin Flygplats miniguide

Hyrbil Berlin Flygplats
Biluthyrning Berlin Flygplats

Berlin Tegel ”Otto Lilienthal” flygplats (TXL) Tegel är beläget i 8 km norr om Berlin. Det finns en buss mellan flygplatsen och centrum av Berlin. Biluthyrning företag som erbjuder sina tjänster på flygplatsen Hertz, Sixt, Budget, National, Alamo, Europcar och Avis.

14.500.000 passagerare besökt Berlin Tegel flygplats i 2008 som är den största flygplatsen i de två flygplatserna i Berlin. Det är dock tänkt att stängas under 2011 när Hauptstadt-flygplatsen Berlin Brandenburg International kommer att öppna en förlängning av det som idag kallas Berlin Schoenefeld Airport. De tre mest trafikerade internationella destinationer (2009) WienLondon och Zürich. Det är den främsta knutpunkten för Air Berlin, som har direktflyg till de flesta europeiska länder.

Berlin Tegel flygplats har ett stort utbud av butiker, barer, kaféer och restauranger. Andra faciliteter inkluderar trådlöst internet, konferensrum, VIP-lounge, baby / allrum, post, bank och första hjälpen. 1 km från flygplatsen är Mercure Airport Hotel Berlin Tegel.