Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Dachau

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Dachau inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Dachau miniguide

Hyrbil Dachau
Biluthyrning Dachau

Dachau ligger i södra Tyskland vid floden Amper – ett par kilometer från München, och hör till delstaten Bayern.Dachau har 41.000 invånare (2008), och är en industristad.

Dachau har ett rikt kulturliv, och i gamla stan är historiska byggnader, museer och konstgallerier.

En stor turistattraktion i staden är Dachau palats från 1700-talet, belägen på en kulle. Slottet är öppet för allmänheten, och platsen är omgiven av vackra trädgårdar.

Andra attraktioner i staden är den katolska kyrkan St James från 1625 – med dess 44 meter höga tornet från 1678, vattentorn, från 1910 och ”Neue Gallerie Dachau” – stadens galleri med en utställning av samtida konst.

Dachau var det första lägret i Tyskland – startade 1933. Minst 190.000 fångar dog här under de 13 åren platsen var operativ, och tillsammans med koncentrationslägret i Auschwitz datja har blivit en symbol för nazisternas koncentrationsläger. Lägret har nu ett minnesmärke och platsen besöks av mer än 600.000 per år.

Närmaste flygplats är Munich Airport, som ligger 30 km nordost om Dachau.