Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Friedrichshafen

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Friedrichshafen inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Friedrichshafen miniguide

Hyrbil Friedrichshafen
Biluthyrning Friedrichshafen

Friedrichshafen är en stad med färre än 60.000 invånare, som ligger i södra delen av den tyska delstaten Baden-Württemberg. Det har sitt ursprung i 1811 när två små, gamla städer på norra stranden av Bodensjön slogs samman.

Friedrichshafen läge är mycket vacker, och det går i verkliga bilfärja rutt över Bodensjön i Schweiz ”angränsande” Romanshorn. Dessutom färjan på sommaren med flera andra städer på sjön – inklusive Constance, där den berömda luft-skeppsbyggare Graf von Zeppelin föddes.

Friedrichshafen turist status innebär en hel del Graf von Zeppelin. Det var här som han byggde och testade ut sin luftskepp (känd zeppelinere) i början av 1900-talet – och en av de mest populära attraktioner är åter verkligen Zeppelin Museum.Det finns också ett kulturellt centrum i den stad som bär namnet Graf-Zeppelin-Haus – och för den äventyrslystna Zeppelin Tours erbjuder spektakulära flygningar med ”riktiga” zeppelinere, dvs med en mindre typ där det tas i bruk modern teknik.

Den regionala flygplatsen Friedrichshafen Airport, som ligger 3 km norr om staden, driver också en del internationella flygningar – även till London / Stanstead