Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Friedrichshafen

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Friedrichshafen inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Friedrichshafen miniguide

Hyrbil Friedrichshafen

Biluthyrning Friedrichshafen

Friedrichshafen är en stad med färre än 60.000 invånare, som ligger i södra delen av den tyska delstaten Baden-Württemberg. Det har sitt ursprung i 1811 när två små, gamla städer på norra stranden av Bodensjön slogs samman.

Friedrichshafen läge är mycket vacker, och det går i verkliga bilfärja rutt över Bodensjön i Schweiz ”angränsande” Romanshorn. Dessutom färjan på sommaren med flera andra städer på sjön – inklusive Constance, där den berömda luft-skeppsbyggare Graf von Zeppelin föddes.

Friedrichshafen turist status innebär en hel del Graf von Zeppelin. Det var här som han byggde och testade ut sin luftskepp (känd zeppelinere) i början av 1900-talet – och en av de mest populära attraktioner är åter verkligen Zeppelin Museum.Det finns också ett kulturellt centrum i den stad som bär namnet Graf-Zeppelin-Haus – och för den äventyrslystna Zeppelin Tours erbjuder spektakulära flygningar med ”riktiga” zeppelinere, dvs med en mindre typ där det tas i bruk modern teknik.

Den regionala flygplatsen Friedrichshafen Airport , som ligger 3 km norr om staden, driver också en del internationella flygningar – även till London / Stanstead

 

Svenska