Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Hameln

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Hameln inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Hameln miniguide

Hyrbil Hameln
Biluthyrning Hameln

Hameln är beläget i norra delen av Tyskland, vid floden Weser i Niedersachsen.Staden har ca 58.300 invånare (2008). Staden har ett utmärkt läge mellan bergen Weserbergland (väst) och Lein Bergland (östra). Bergen är populära rekreationsområden för både vandrare och cyklister.

Hamelin är känd genom ”Rat Catcher i Hameln” – ett medeltida folksaga som bevaras och läsas av människor över hela världen genom bröderna Grimm tolkning från 1816. Varje sommar berättelsen dramatiseras i olika delar av Hameln – som är en populär turistattraktion.

Hamelin är en historisk stad med många korsvirkeshus och stenhus från renässansen. St Boniface katedralen i gotisk stil –   ursprungligen från 1000-talet – är stadens äldsta kyrka.I den gamla staden kan du också besöka den charmiga trottoaren caféer och små mysiga butiker.

Andra turistattraktioner i Hameln är bland annat ”Rattenfängerhaus” från 1602 – med en gammal inskription nämner ”Rat Catcher i Hameln”, ”Stiftsherrenhaus” från 1558, ”Klütturm” (ett 23 meter högt utsiktstorn från 1887, som ligger i bergen tyg) – såväl som sin egen Bilmuseum.Dessutom är det populärt att ta en tur med en av de sightseeingbåtar vid floden Weser.

Den närmaste flygplatsen är Hannover Airport, som ligger 68 km nordost om Hameln.