Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Heidenheim

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Heidenheim inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Heidenheim miniguide

Hyrbil Heidenheim
Biluthyrning Heidenheim

Heidenheim, vid floden Brenz River, är en stad ii södra tyska delstaten Baden-Württemberg, Tyskland. Den har cirka 49.000 invånare (2008) och ligger vid foten av berget Hell Stone – ca. 17 km söder om Aalen, och 33 km norr om Ulm.

Heidenheim chartrades i 1335, och har flera historiska sevärdheter.

Den viktigaste av intresse i Heidenheim s ”Castle Rock Stone” – ruinerna av en borg från 1500-talet, belägen på en kulle ovanför staden med panoramautsikt över området. Slottet är stadens landmärke och viktigaste byggnad, och hus samt ett historiskt museum. Slottet är en fin park, och i närheten finns en friluftsteater.

Andra turistattraktioner i Heidenheim omfatta Michaels kyrkan – ursprungligen från 1200-talet, men återuppbyggdes och utvidgats flera gånger senare, Paul’s Church från 1897 – och Kunstmuseum Heidenheim – en utställning med verk från 1900-talet. Museet har också den största samling av Picasso affischer.

Den närmaste flygplatsen är Nuremberg Airport, som ligger 89 km norr om Heidenheim.