Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Kassel

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Kassel inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Kassel miniguide

Hyrbil Kassel

Biluthyrning Kassel

Kassel ligger i den centrala delen av Tyskland , vid floden Fulda, och hör till delstaten Hessen.Staden har cirka 200.000 invånare (2008) och är ett viktigt kulturellt centrum för regionen.

Kassel är känd för sin internationella utställning ”Documenta, som hålls varje 5 år. Utställningen fokuserar på samtida konst, och kommer att hållas nästa gång år 2012.

Staden har flera populära attraktioner, inklusive Martin’s Church från 1330: s (stadens största kyrka), Friedericianum konstmuseum, Bröderna Grimm Museum, den tyska förlusten av museet, Hessischer Landes Museum – Stadsmuseum och lokalhistoria utställning från medeltid till nutid.

Wilhelmshöhe Berg Park är en annan stor turistattraktion i Kassel. Detta är ett stort berg park som också innehåller ”Schloss Wilhelmshöhe” från 1786. Slottet (med konstutställningar av gamla mästare som Rembrandt och Rubens och andra) är öppen för allmänheten. I parken finns också stadens landmärke – statuen av Hercules – är på toppen av berget. Statyn är gjord av koppar och stod klar 1701.

Annars är parken Karl Får om Fulda värda ett besök. Parken är från 1500-talet och är känd för sina ”Orangerie” – ursprungligen från 1710 – med Planetariet och en liten botanisk trädgård.

Närmaste internationella flygplats är Hannover Airport , som ligger 179 km norr om Kassel.

 

Svenska