Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Leverkusen

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Leverkusen inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Leverkusen miniguide

Hyrbil Leverkusen

Biluthyrning Leverkusen

Leverkusen ligger i den västra delen av Tyskland , vid floden Rhen, och hör till delstaten Nordrhein-Westfalen.Staden har 161.300 invånare (2008), och ingår i den så kallade storstadsregionerna Rhein-Ruhr.

Leverkusen är några mil öster om gränsen till Nederländerna och Belgien , och lite söderut på andra sidan av floden Rhen kan du hitta de större tyska staden Köln.

Leverkusen är kanske mest känd för sin stora kemiska och farmaceutiska industrin (Bayer AG). ”Bayer Cross” är en sevärdhet i staden – en av världens största neonskylt eller logotyp – som för företaget Bayer.

Ett mycket synligt landmärke i Leverkusen är den 72 meter höga vattentornet och observation däck från 1978. Här kan besökare få en fantastisk panoramautsikt över staden och dess omgivningar.

I utkanten av staden är en annan sevärdhet, nämligen den japanska trädgården, som ritades av Carl Duisburg 1923. Platsen är en oas av lugn och skönhet, och anses vara en av landets tio vackraste trädgårdar. Den japanska trädgården är öppen året för allmänheten, och består av sådana stigar, dammar, vattenfall, broar, te, tempel och drakar.

Också Schloss Morsbroich – ett vackert slott från 1775 – är en populär turistattraktion. Slottet hus ett museum för modern konst, med över 400 målningar och skulpturer.Utomhus kan du besöka den vackra parken.

Den närmaste flygplatsen är Köln – Bonn Airport, som ligger 30 km söder om Leverkusen

 

Svenska