Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Ulm

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Ulm inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Ulm miniguide

Hyrbil Ulm

Biluthyrning Ulm

Ulm, som har cirka 120.000 invånare (2008), beläget vid floden Donau – i södra tyska delstaten Baden-Württemberg. På andra sidan av Donau (men i delstaten Bayern), finner vi den närbelägna staden Neu Ulm (New Ulm) – och en sammanlagd befolkning på ca. 170.000 människor i ”vänorter”. Ursprungligen var Neu Ulm, en stad med Ulm, men år 1810 delas mellan städerna i den antika rikena Württemberg och Bayern.

Ulm första gången nämns i historiska källor år 854 e.Kr.Kr. – Och staden hade fram till 2 Världskriget ett antal bevarade byggnader från medeltiden. Ungefär 80% av dessa var dock totalförstördes under 2. Världskriget. Vissa är ombyggd / återställs under efterkrigstiden.

Den överlägset mest kända attraktion är katedralen i Ulm Ulmer Münster, som har världens högsta kyrktorn (161,5 m). För att nå toppen måste man klättra 753 steg.Från toppen av tornet kan du se ända till Alperna. Katedralen byggdes år 1377 men inte slutgiltigt klar förrän 1891.

Bland de andra historiska sevärdheter i Ulm, är följande nämnas: Das Steinhaus (stadens äldsta byggnad, byggd omkring 1200) och Gänsturm (upptagen i 1360, byggnad tillägg i 1445) – en del av stadens gamla fortifikationer. Detta torn är nästan lika snett som det lutande tornet i Pisa. Stadshuset bör ingå bland de största attraktionerna – en byggnad som ursprungligen var listad som ett köpmanshus i 1370

Närmaste internationella flygplats är Stuttgart Airport , som ligger ca. 80 km nordväst om Ulm

 

Svenska