Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Bielefeld

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Bielefeld inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Bielefeld miniguide

Hyrbil Bielefeld
Biluthyrning Bielefeld

Bielefeld, som har cirka 325.000 invånare, ligger i nordvästra delen av Tyskland – Nordrhein-Westfalen.Grundades i början av 1200-talet i det stora skogsområdet som kallas Teutoburgerskogen.

Eftersom mycket av den centrala innerstaden förstördes under 2. Världskriget, det finns få bevarade historiska byggnader i Bielefeld. Några stora medeltida kyrkor är faktiskt intakt – inklusive Nicolaikirche och Mariakirche, båda från 1200-talet.

Annars byborgen Sparrenburg, som ligger strax utanför centrum, Bielefeld mest kända attraktion. Den byggdes ca. 1240, och den vackra parken som omger slottet är också ett populärt turistmål.

Bielefeld är känd för ett antal särskilda och välbesökta festivaler och marknader. Det viktigaste är att Sparrenburgfest med sin medeltida marknad hålls i juli – och i september finns det ett separat vin marknad i staden. Dessutom särskiljande linvevermarkedet nämns. Det hålls varje år i maj.

Närmaste internationella flypøass är Paderborn / Lippstadt flygplats, belägen cirka 45 km sydväst om Bielefeld.