Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Esslingen

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Esslingen inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Esslingen miniguide

Hyrbil Esslingen
Biluthyrning Esslingen

Esslingen (Esslingen am Neckar) ligger i sydvästra hörnet av Tyskland, vid floden Neckar – och är en av de största städerna i delstaten Baden-Württemberg.Det nämns i historiska källor första gången år 777 e.Kr.Kr. – Och har för närvarande ca. 90.000 invånare.

Bland stadens många museer, Villa Merkel populär särskilt. Det är både konst museum och galleri – i en stor njure huvudsak byggnad som ursprungligen byggdes som en privat villa i början av 1870-talet. Museet är omgivet av en vacker park.

Annars finns det flera arkitektoniska pärlor i Esslingen välbevarad medeltida stad – inklusive den utsmyckade gamla rådhuset från 1700-talet och flera kyrkor (främst Stadtkirche och Frauenkirche). Nära den gamla stadskärnan är också – tydligt på en kulle – stadens mest berömda attraktion – den gamla byborgen Esslingen Burg.

Det största evenemanget som äger rum i Esslingen, den årliga medeltida och julmarknad. Det är öppet den sista månaden innan jul – och har starkt prägel på stadens gator med en rad olika Torg-och kulturevenemang. Många besökare lockas hit för att uppleva en mycket speciell førjulsstemning.

Närmaste internationella flygplats är Stuttgart flygplats, ca. 10 km sydväst om Esslingen.