Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Würzburg

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Würzburg inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Würzburg miniguide

Hyrbil Würzburg
Biluthyrning Würzburg

Würzburg, som har 135.000 invånare (2008), är en stad vid floden Main i regionen Unter Franken – i södra tyska delstaten Bayern.Det grundades redan 700-talet – och firade sitt 1300-årsjubileum år 2004.

Den mest berömda sevärdhet i Würzburg är 168 meter lång, barockslott Würzburg Residenz, som blev klar i 1744 efter en byggtid på nästan 20 år. Slottet har placerats på UNESCO: s världsarvslista som en välbevarad och i synnerhet kulturarvet.

Annars har det mesta av den gamla staden förstördes under en brittisk flygattack i 1945, men en del av den gamla arkitekturen prövats återuppbyggdes efter kriget.Ändå kan man se då Die Alte Mainbrücke från 1400-talet, som var stadens enda bron över Main till 1886.

Strax norr om centrum Festung Main Berg – ett gigantiskt, väl bevarade befästningar från medeltiden.

Würzburg är också känd som en stad där konst och kultur är starkt betonas och varje år finns det två stora festivaler för klassisk musik: Mozart Festival och Bach-Tage.

Närmaste internationella flygplats är Frankfurts flygplats, som ligger 100 km nordväst om Würzburg.